“Τ’αρχοντικό”

Σας περιμένουμε στο οικογενειακό εστιατόριο μας για μια εξόρμηση στη φύση, στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης, για να γευθείτε την κλασσική ελληνική κουζίνα, όπως την θυμόμαστε από τις γιαγιάδες μας!

Λειτουργούμε από το 1985, προσφέροντας παραδοσιακά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, όπως το χωριάτικο λουκάνικο Βασιλικών, χειροποίητο σουτζουκάκι, πασχαλινό τζιγεροσαρμά, κότσι χοιρινό, αρνάκι λεμονάτο, μπριζόλα σούβλας και πολλά ακόμα μαγειρευτά και ψητά σχάρας.

Το 2007 αποκτήσαμε το πιστοποιημένο σήμα ποιότητας του Ε.Ο.Τ. για τα φρέσκα κι αγνά υλικά που χρησιμοποιούμε σε όλα μας τα εδέσματα, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο παντού, την ελληνική φέτα Ελασσόνας, τις ελιές, τις φρέσκες ελληνικές πατάτες κα. Τις περισσότερες πρώτες ύλες (λαχανικά) τις καλλιεργούμε εμείς οι ίδιοι, στα ιδιόκτητα χωράφια, δίπλα στο εστιατόριο.

Η προστατευμένη παιδική χαρά με κούνιες στον κήπο μας συναρπάζει τους μικρούς μας επισκέπτες αφήνοντας τους μεγάλους να απολαύσουν την έξοδό τους, ενώ τις κρύες μέρες του χειμώνα τα παιδιά διασκεδάζουν στον ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο, παιδική γωνιά με την επίβλεψη και δημιουργική απασχόληση παιδαγωγού.

Σας προσκαλούμε να έρθετε με την οικογένειά σας και τους φίλους σας, να γευθείτε τα νόστιμα πιάτα μας, να γνωρίσετε την άψογη εξυπηρέτησή μας και την φιλοξενία μας, κάθε Σαββατοκύριακο και τις εορτές ή ελάτε για να οργανώσουμε μαζί οποιαδήποτε εκδήλωση με σπιτικό φαγητό και οικονομικές τιμές.

Καλώς να έρθετε στο παραδοσιακό σαλόνι μας ή στο καταπράσινο κήπο μας!